ROMEcoaching.nl
 
profielfoto 2016.png

ROMEcoaching

Mijn naam is Susan van Asten (1975). Ik ben een levensgenieter, positief ingesteld, betrokken, gelukkig getrouwd, moeder van zoon ROan (2003) en dochter MErthe (2008) en ik heb een passie voor het opgroeiende kind, zijn omgeving en coaching.

Coaching is voor mij uitgaan van de kwaliteiten en talenten van de ander en de ander (opnieuw) laten ontdekken welke deze zijn om met behulp van deze mooie eigenschappen de hobbels te nemen die men tegen komt.

In mijn puberteit en als jong volwassene ben ik zelf behoorlijk vastgelopen. Mijn leven liep op rolletjes en toch zat ik niet lekker in mijn vel. Tijdens mijn NLP-coachopleiding werd ik geconfronteerd met mezelf en kreeg ik heldere inzichten in wie ik ben, mijn angsten en onzekerheden. Maar ik ontdekte ook mijn talenten en kwaliteiten en hoe ik die naar boven kon halen en benutten. Deze inzichten en handvatten gun ik ieder ander!

Mijn passie ligt bij het opgroeiende kind. Hoe mooi is het om kinderen al jong zelfvertrouwen te laten ontwikkelen waarmee ze de toekomst tegemoet gaan! En hierbij hebben ze uiteraard hun ouders en omgeving nodig die hen helpt en stimuleert.

Ik geef dit vorm door opvoeders (professionals, vrijwilligers en ouders) en kinderen (weer) in hun eigen kracht te zetten, zicht te geven op mogelijkheden en concrete handvatten aan te bieden, zodat opvoeder(s) en kind vol vertrouwen samen verder gaan.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als professional in het werken met kinderen, jongeren en opvoeders in het welzijnswerk. Ik geniet ervan als een kind of opvoeder een inzicht krijgt of iets over zichzelf ontdekt, waarvan hij/zij zich eerst niet bewust was. Ik geniet er ook van als een kind of opvoeder zijn/haar eigen oplossing bedenkt. En dit allemaal met als doel: Het kind weer lekker in z'n vel en de opvoeder in zijn kracht!

Van nature heb ik een betrokken en persoonlijke houding in mijn contacten met mensen; de afgelopen jaren heb ik me op verschillende terreinen geschoold om ook professioneel en deskundig te werken als kindercoach. 

Hier lees je meer over hoe ik te werk ga en waarvoor je bij mij terecht kunt.

Je kunt me ook volgen via Facebook en Twitter!

 
Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.