ROMEcoaching.nl
 

Workshop positief coachen

Echt contact...de basis van succesvol coachen/begeleiden!

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker voor succesvol en positief coachen. Een trainer leert zijn spelers technieken aan. Een coach zorgt dat zijn spelers hun eigen kwaliteiten ontdekken en dat deze benut worden in het team, zodat het team als geheel beter presteert. Met goed contact kun je een plezierige sfeer creëren èn grenzen stellen.

En dit geldt ook voor jeugdleiders bij jeugdverenigingen. Als leider wil je graag leuke, passende activiteiten organiseren en de kinderen/jongeren een fijne tijd bezorgen. Dit wordt echter lastig als kinderen niet goed met elkaar overweg kunnen en/of jou als leider gaan uitdagen. Ook dan geldt dat je met een goed contact je een plezierige sfeer kunt creeren èn grenzen stellen. Dit komt de activiteiten ten goede.

Voor wie:

Voor trainers/coaches van sport- en jeugdclubs die met jeugd werken. Maximaal 15 à 20 deelnemers (in overleg).

Inhoud workshop:

Hoe maak je succesvol contact met iedere speler in je team/groep? Hoe hanteer je een neutrale houding en gebruik je begrip en respect in de praktijk? Op welke manier maak je lastig gedrag het best bespreekbaar? Deze workshop biedt inzichten in jezelf als coach/leider én concrete handvatten die direct inzetbaar zijn in de praktijk.

Data:

Deze workshop duurt 2x 2 uur en wordt in overleg gepland.

Investering:

Bent u geïnteresseerd, informeert u dan naar de mogelijkheden. Voor verenigingen en non-profit organisaties geldt een aangepast tarief.

Op deze workshop zijn de algemen voorwaarden van ROMEcoaching van toepassing. Deze kunt u vinden op de contactpagina. 

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.