ROMEcoaching.nl
 
Logo_klein.jpg

Workshop SOS kinderen en emoties

Opvoeden is

ruimte geven aan emoties

én grenzen aan gedrag

Dat is het motto van deze workshop!

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

Maar hoe?... In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 12 deelnemers. Lees hier wat anderen van deze workshop vonden!

Voor wie:

Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Inhoud workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

Duur:

Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

Data:

In 2018 zal ROMEcoaching geen workshops verzorgen. Voor andere aanbieders, kijk hier.

Tijdstip:

Van 19.30 - 22.00 uur.

Locatie:

Ouderendagbesteding Gooiendaag, Berkelstraat 3 in Horst

Investering:

Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Voor particulieren is het 95 euro inclusief btw of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p.

Meer info:

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op. 

 

Reacties van deelnemers

Benieuwd wat deelnemers over deze workshop zeggen? Dat kunt u lezen via deze link!

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.