ROMEcoaching.nl
 
talentt-2.jpg

Reacties op coaching

Onze dochter heeft de coaching goed opgepakt, ze heeft geleerd hoe groepen functioneren en ziet de sociale werking nu goed. Het heeft haar echt geholpen.
Jullie hebben het toen veel gehad over vriendinnen groepen, ze heeft nu een groep vriendinnen die steeds hechter met elkaar wordt en waar ze goed in past. (moeder van dochter 14 jaar, 1 jaar na de coaching)


Ik heb genoten gister van het feit dat x. zelf mbv jouw vragen/coaching zo’n goed beeld van zichzelf heeft en dat ze het zo echt ook kon voelen. Het bracht haar inzicht in het feit dat er eigenlijk veel dingen goed gaan en dat het onzeker zijn mbt schoolzaken best iets op de achtergrond mag. Hartstikke bedankt daarvoor! Ik vond het zeer waardevol en x. ook. Dank! (moeder van dochter 12 jaar, maart 2016)


X. is erg blij met de resultaten en hij zit lekker in z’n vel. Voor het eerst dat hij zelf ook echt merkt dat hij er wat mee kan doen en ook voelt dat hij het zelf in de hand heeft. De momenten die voor hem vaak lastig waren zijn steeds minder moeilijk en zijn vaak ook niet meer lastig. Wij hebben nu handvatten om hem te helpen. We zijn erg tevreden over je hulp en dankbaar voor je inzichten. (moeder van zoon 13 jaar, april 2015)


 "X. gaf op de terugweg in de auto aan dat hij het suppppeeeerrrr fijn had gevonden!!! Vooral dat hij mocht tekenen vond hij fijn, zo gaf hij aan!!!!

Ik persoonlijk vind met name het spiegelen en sparren erg fijn. Geeft inzicht en houvast hoe verder te gaan op onze ontdekkingstocht." (moeder van zoon 7 jaar, maart 2015)


"Onze dochter had een steun in de rug en handige tools nodig om zich sterker te voelen. Op school en ook thuis liepen we tegen moeilijkheden aan die dagelijks terugkwamen. Door de gesprekken en de begeleiding hebben zowel onze dochter, en wij als ouders, het benodigde inzicht gekregen en handigheden geleerd die haar sterker maken en wij haar beter kunnen begeleiden. Zij kan deze tips inzetten op de voor haar moeilijke momenten op school, sport of thuis. Hierdoor heeft ze vaker een succes ervaring en groeit haar zelfvertrouwen. Het is een vicieuze cirkel die we met hulp van jou hebben kunnen doorbreken. Susan, dank voor jouw inspirerende en fijne lessen!" (moeder van dochter 9 jaar, jan 2015)


"Het hulpbord is mee gegaan op vakantie! En met een klein beetje hulp van mij heeft ze een vriendin gevonden en contact gemaakt. Super trots op haar! Met dank aan jou!" (moeder van dochter 10 jaar, aug 2014)


“Ik zat elke dag te lang achter de playstation, 3 à 4 uur per dag. Mijn ouders vonden dit niet leuk. Door mijn gesprekken met Susan doe ik nu elke dag maar 1 uur gamen. We hebben ook veel gepraat over wat ik wil worden, over mijn toekomst en over vriendschap. Dit hebben we uitgetekend op papier met woordwebben en een weg. Ik werd ook door alle uren op de playstation snel geïrriteerd en werd toen snel boos. Nu word ik minder snel boos omdat ik er minder uren op zit. Ik vond het een goede en leerzame begeleiding.” (H. 11 jaar, maart 2013)


“Als ouders hebben wij de coaching als heel prettig ervaren. Susan ging uit van de leefwereld van ons kind, maar betrok ons ook in de gesprekken. In een veilige omgeving leerde ze H. inzicht te krijgen in de gevolgen van het gamen. En dat op zo’n manier dat hij het zelf wist te benoemen en hier zelf grenzen aan ging stellen. Echt knap van hem! Voorheen werd de playstation door ons ingezet bij straf, wat averechts werkte. Sinds de coaching gaan wij uit van een beloningssysteem. Dit werkt veel prettiger en zorgt voor een betere sfeer in huis.” (ouders H., maart 2013)

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.