ROMEcoaching.nl
 
papegaai.jpg

Reacties op workshop 'Heppie!? kinderen & emoties'

"Als ik het goed heb zijn we nu bijna een jaar verder sinds de super cursus die ik bij je heb mogen volgen. En ik dacht wellicht vind je het leuk om te horen dat ik een jaar later nog steeds veel profijt heb van je cursus. Mijn kleine kanjer heeft het op het moment heel lastig met zichzelf. Wat zich helaas soms weer uit in enorme woede(wanhoop)uitbarstingen. Door je cursus weet en voel ik inmiddels dat er vaak verdriet of teleurstelling achter zit. Maar nadat ik vanmiddag de wanhoop nabij was, hebben m'n kleine vent en ik vanavond de kleurpotloden erbij gepakt en hebben we samen onze eigen thermometer en blij-boos poppetje gemaakt. Geweldig om te zien hoe hij ermee gewerkt heeft en tot wat voor mooie gesprekjes het heeft geleid. Ik ben super trots op mijn ventje en ik wil jou enorm bedanken voor de waardevolle info en tools!!"

"Deze workshop heeft me een soort rust/geduld gegeven. Ik kan me meer inleven in 't kind zonder overal 'n oplossing voor te hebben. En toch is 't dan goed. Ik voel me sterker staan!" (moeder van zoon 5 jaar en dochter 2 jaar)

"X en ik hadden het er gister nog over hoeveel we hebben aan de cursus. Pizza bakken is nog steeds favoriet. Ik heb het boek van droomavonturen al in huis, evenals het lekker in je vel spel. Het kinderkwaliteitenspel staat nog op mijn verlanglijstje maar die is in herdruk. Erg waardevol dus allemaal!!! Nogmaals super bedankt." (moeder van 3 kinderen, 5 en 2 jaar)

"Hoi Susan. Gisteren dankbaar gebruik gemaakt van het G-schema rondom de boosheid van onze dochter. Ook getekend waar die boosheid zat, het was echt goud! Super dat het in de praktijk echt werkt. Wat is een groter compliment dan dat het in de praktijk gebruikt wordt en werkt, ook onze dochter vond het erg fijn! Nogmaals bedankt! (Linda)

"Ik vond het geweldig Susan. Je rustige uitstraling heeft een positief effect op mij, ik kan me helemaal voorstellen dat dit voor kinderen heerlijk is. Je tips zijn super praktisch en voor iedereen meteen toe te passen. Heel goed om een aantal oefeningen eerst zelf te ervaren voordat je ze met je kinderen gaat doen. Ik heb genoten." (Susanne)

"wij hebben de workshop gedaan en heel veel geleerd...we passen het nog steeds toe en het werkt echt !!! bedankt X" (echtpaar van 2 dochters)

"Een fijne workshop, met veel tips waar je direct mee aan de slag kan. Maar ook zeker als onze dochter wat ouder is zal ik nog regelmatig de reader erbij pakken. Om zo de informatie weer terug te lezen en toe te passen. Alle ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen." (Ellen)

"Mij heeft het voor nu vooral inzicht gegeven in de functies van emoties van een kind en een openbaring dat het natuurlijk zo is dat een kind veel gewoon nog niet kan weten. Daar had ik nog nooit zo bij stil gestaan." (vader van dochter van 2)

"Fijn om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Bevestiging van wat ik al wist of hoe ik handel. Methodieken die ik gebruik in werk zoals thermometer. Ik heb het als interessant, leuk, gezellig, open en eerlijk ervaren. Weer stil staan bij alle gevoelens en wat kan dit bij je kind betekenen, hoe mee om te gaan." (moeder van dochters van 9 en 8)

"De workshop heeft me inzicht gegeven in bepaalde reacties/buien van de kinderen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu vaker anders reageer door eerst na te denken over het waarom van een reactie." (moeder van dochters van 13,11 en zoon van 9)

"Je doet het op een manier dat iedereen ook makkelijk (zich op zijn gemak voelt, zich niet geremd voelt) zegt wat er thuis gebeurt. Je bent heel open en laagdrempelig." (anoniem)

"Deze workshop heeft mij inzichten gegeven hoe je op een andere manier met emoties van kinderen om kunt gaan. Hoe je de kinderen kunt leren zelf de ruzies op te lossen, heel interessant en makkelijk toe te passen." (moeder van dochters van 13 en 11)

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.