ROMEcoaching.nl
 
genieten-1024x768.jpg

"Met een aantal kaderleden van onze scoutinggroep hebben we de workshop Positief coachen van Susan gevolgd.

"Twee avonden hebben we op een prettige manier theorie tot ons gekregen met als mooi resultaat om anders tegen bepaalde dingen aan te kijken.

Een stukje theorie werd prettig afgewisseld met kleine spellen en er was altijd ruimte voor het stellen van vragen, ook naar aanleiding van voorbeelden uit de praktijk.

Na het volgen van de workshop hebben we aan Susan gevraagd om ons een keer te komen observeren. Na de reflectie van Susan zijn we als team sterker uit de bus gekomen en dit is het zelfvertrouwen zeker ten goede gekomen." (Scouting Baden Powell, okt-dec 2016)


 

"Iedereen vond het geweldig! We hebben genoeg tips, ideeën en handreikingen gekregen om mee aan de slag te gaan. Ik wil jou dan ook graag uitnodigen voor een follow up tzt...Thx Susan!!" (Jeugdclub Tiens, april 2015)


 

"Bedankt voor je presentatie. Je straalt rust en kalmte uit tijdens de sessie en dat geeft een veilig gevoel. Je laat de deelnemers in hun waarde en je brengt het verwachtingspatroon goed in beeld." (Volleybalclub Athos '70, april 2014)


 

"Het was een inspiratievolle workshop 'Positief Coachen'. Trainers & coaches van enkele verenigingen samen namen vanavond op interactieve wijze deel aan deze geslaagde avond. Alle aanwezigen bedankt voor jullie deelname en een dikke pluim voor de perfecte invulling van deze avond." (volleybalvereniging op hun Facebookpagina, april 2014)

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.