ROMEcoaching.nl
 
alles-is-liefde.nl-Diepgaand-inzicht-in-de-plek-die-we-in-onze-familie-innemen-1.jpg

Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, én wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

Opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het een beter is dan het ander. Met name dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren. Een opstelling biedt altijd inzicht en zet een (vastgelopen) situatie altijd in beweging. Ook als representant doe je een waardevolle ervaring op én lever je een belangrijke bijdrage aan iemands proces.

Met enige regelmaat nodig ik Marianne Verrijt van Kuunganisha training & coaching uit om een avond in Horst te verzorgen. Marianne Verrijt is een zeer ervaren en integere opsteller. Zij verzorgt opleidingen en opstellingen in Nederland en Kenia.

Voor wie:

Voor iedereen die op een of ander gebied in zijn leven vastloopt. Ook wanneer je het gevoel hebt vast te lopen met je kind of gezin of wanneer bepaalde patronen zich blijven herhalen.

Data 2018:

n.t.b.

Tijdstip:

19.30 - 22.30 uur

Locatie:

Ouderendagvoorziening Gooiendaag, Berkelstraat 3 in Horst

Investering:

Op aanvraag

Aanmelden of meer info:

Stuur een email naar susan@romecoaching.nl.

Ervaringen/referenties:

"Wat heeft het mij goed gedaan. Ik heb een betere positieve energie en weet een weg om ermee om te gaan. Ik voel alles beter aan."

"Het heeft me zeker wat gebracht. Ik ben heel blij mee gedaan te hebben."

"Het was een wonderlijke avond die nog steeds voortleeft in mijn hoofd/hart/lichaam. Steeds meer gebeurtenissen vallen op zijn plaats of krijgen een naam. Het was een bijzondere ervaring die ik voor geen goud had willen missen." 

"Wat een bijzondere avond gisteren met familieopstellingen in Horst! Ik kan iedereen, die met een onbeantwoorde vraag, een moeizame relatie of een pijnlijk iets zit, aanraden dit eens te doen. Het levert enorm mooie en onverwachte inzichten op." (representant) 

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.