ROMEcoaching.nl
 
DSCF9387.jpg

Reacties op train-de-trainer 'Heppie!? kinderen & emoties'

"Dat, waarvan ik altijd heb gezegd en gedacht dat ik het NOOIT zou kunnen, namelijk een workshop geven, ga ik nu DOEN! Dankzij jouw inspirerende en praktische lessen. Veel dank!"

"Deze training heeft mij nog meer enthousiasme gebracht om te beginnen. Wat een prachtige, functionele en praktische workshop is dit. Bedankt dat ik deel mag uitmaken van het HEPPIE-team."

"Een mooie inspirerende dag vol van informatei, tips, handvatten. Kan niet wachten om zelf gebruik te maken van je gedeelde kennis. Hoop dat ik ook mensen kan inspireren, zoals jij dit doet."

"Deze dag heeft mij een heel goede 'tool' gegeven waarmee ik de boer op durf te gaan om mezelf als kindercoach meer in het voetlicht te zetten. Het past helemaal bij me, is heel toegankelijk en daar hou ik van. Jouw stijl vind ik zó heerlijk! Vastberaden en toch zacht, erg fijn!"

"Deze dag heeft mij heel veel positieve energie gegeven. De workshops waren interessant en praktisch. Ik kan hier zo mee aan de slag! Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om Heppie!? onder de aandacht te gaan brengen bij ouders en scholen."

"De trainingsdag was precies wat ik me erbij voorgesteld had: inspirerend, praktisch en zeer bruikbaar in de praktijk! Susan, super bedankt voor je enthousiasme. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan!"

"Erg inspirerende training waarmee je zo aan de slag kunt. Veel afwisseling in aanbod. Ben erg enthousiast om ermee te gaan starten."

"De inhoud is meer dan compleet!"

"Je hebt op deskundige én ontspannen wijze de training met ons doorgelopen, waardoor ik zeer gemotiveerd ben om de workshop te gaan geven. Dank Susan!"

"Het was een hele praktische (word ik blij van :-)) en hele leerzame dag! Veel korte oefeningen.

"Ontzettend fijne, uitgebreide klapper met alle informatie. Inhoudelijk, voorbeeld, tips en adviezen."

"Een leerzame, interessante dag waarmee ik iets nieuws in mijn praktijk kan aanbieden in een breder geheel en daardoor meer ouders kan bereiken. Dankjewel!"

"Een hele inspirerende, motiverende training die meteen inzicht geeft in wat je er in de toekomst mee kunt doen....kan niet wachten...."

"Het is fijn om een compleet 'kant en klaar' pakket te ontvangen en je vertelt met veel liefde en passie."

 

 

Train-de-trainer 'Heppie!?'

Ik wil graag op de hoogte blijven!
dit veld niet invullen s.v.p.